Yo’sYoga Naaldwijk

Elke dinsdag- en woensdagavond yogales in Naaldwijk

Vanuit de leslocatie in Naaldwijk worden er elke dinsdag- en woensdagavond yoga groepslessen georganiseerd. In deze lessen worden Hatha, Flow,  Nidra en Yin yoga gecombineerd. Deze lessen worden op een rustige, meditatieve manier gegeven met rustgevende muziek. Iedere les is anders, de houdingen worden meestal los van elkaar beoefend met veel aandacht voor het lichaamsbewustzijn. Elke houding kan aangepast worden aan jouw niveau.

Ik nodig jou graag uit om vrijblijvend een proefles bij te wonen.

Yoga is toegankelijk voor iedereen. Je bent je eigen yogaleraar/lerares.  Alles wat je nodig hebt om gezond en gelukkig te worden, zit in jouzelf. Om daar bij te komen beoefen je yoga. Een goede begeleiding helpt daarbij, maar jouw beste leraar ben jijzelf. Jouw yoga is er om je te aarden en het beste in je naar boven te brengen in je hele leven en het begint precies waar je nu bent.

Daarnaast kun je bij Yo's Yoga regelmatig deelnemen aan leuke workshops zoals een mindwalk, een yogaweekend of een klankschalensessie. 

Wat zijn de positieve effecten van yoga?

  • Juiste ademhaling
  • Meer zelfvertrouwen
  • Betere concentratie
  • Meer rust in je hoofd
  • Beter contact met je lichaam
  • Energieker, optimistischer
  • ​Meer ontspannen
  • Betere nachtrust

Wanneer je regelmatig yoga beoefent maak je geleidelijk vorderingen op het gebied van ontspanning, soepelheid, kracht en evenwicht. Je leert je eigen mogelijkheden kennen en ook de grenzen die het lichaam van moment tot moment aangeeft. Yoga is een methode die, bij regelmatige beoefening, de geest tot rust brengt, het lichaam gezonder maakt en je uiteindelijk in harmonie met jezelf en de wereld laat leven. Bij Yo'sYoga houden wij de oefeningen iets langer vast. Daardoor krijg je meer ruimte in je gewrichten en bindweefsel en ook heb je meer ruimte om naar binnen te keren.

Recharge jezelf in 10 outdoor trainingen

Wat is Mind-Walk? Mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt ​voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus.

 

Wil je graag met een eigen groepje lopen of deze activiteit inzetten tijdens een programma of event? Neem dan even contact met mij op. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken en afspraken maken. 

 

Het is ook mogelijk om een privé mindwalk te boeken.

Ontdek wat Yoga voor jou kan betekenen en schrijf je in voor een proefles. Vul het formulier in en ik neem snel contact met jou op.